Richard Geurts

Directeur/ Eigenaar AVIO advocaten B.V.

Voor ons zijn de mensen die bij ons werkzaam zijn van het grootste belang. Zij vertegenwoordigen immers ons kantoor en verlenen persoonlijk de diensten die wij leveren. Daarom hechten wij ook zeer aan onze mensen, hetgeen natuurlijk ook geldt voor nieuwe mensen.

Lees meer...

Erik Hovenkamp

Directeur Cordaet Personenschade te Ede

Toen we ter versterking van ons team een expert zochten, hebben we geadverteerd in een vakblad. De respons was nogal bescheiden, maar ik kwam via de advertentie ook in contact met Pim Cremers van Personato. Hij zag mogelijkheden om via andere kanalen kandidaten te benaderen en eerlijk gezegd was ik daar nog al sceptisch over. Omdat de werving via Personato toch op no cure no pay basis gebeurt, nodigde ik Pim uit om geschikte kandidaten voor ons te vinden.

Lees meer...

Rob Kusters

Directeur Tripolis Business Support te Hulsberg

In 2011 zijn wij een samenwerking gestart met Personato. Na een zeer prettig gesprek met Christy zijn zij actief aan de slag gegaan met het zoeken naar een geschikte kandidaat voor onze openstaande vacature. De werkwijze van Christy sprak ons gelijk aan, mede omdat wij gelijkenissen zien met onze eigen werkwijze; heldere, snelle en directe communicatie. Christy heeft zich een goed beeld gevormd van onze organisatie waardoor wij kwalitatief goede kandidaten aangedragen kregen.

Lees meer...

Kim Vervoort

HR Officer Arvato Services Nederland

Personato, een begrip op zich!! Arvato Services en Personato kennen sinds enkele jaren een hechte samenwerking voor het vervullen van MBO + vacatures voor alle business units in Nederland.

Lees meer...

Sandy Hiel

Area HR Specialist

Vanaf februari 2013 zijn we als ABG intensiever gaan samenwerken met Personato Werving en Selectie. Na enkele prettige gesprekken met de directeur en enkele consultants heeft de samenwerking verder vorm gekregen. Nu ruim een jaar later heeft Personato op prima wijze enkele vacatures ingevuld met name binnen de Supply Chain Planning & Inventory afdeling.De heldere werkwijze, persoonlijke aanpak en eerlijke afspraken spreken ons bijzonder aan.

Kortom tot opheden zijn wij zeer tevreden over de samenwerking.

Wilma van den Boomen

HR Consultant CEVA Logistics Eindhoven

Personato heeft voor de Ceva site in Eindhoven afgelopen jaar een aantal kritische functies ingevuld. Ik kan de samenwerking als HR Consultant met Personato omschrijven als een actieve organisatie die met enthousiaste, gedreven en betrokken consultants de vacatures invullen. De Personato consultants hebben specifieke vakkennis, wat goed van pas komt bij het invullen van de verschillende vacatures.

Lees meer...

Annemarie Trommel

HR Adviseur Vitesse

De afgelopen periode heb ik het contact met de consultant van HR als prettig ervaren. De kwaliteit van geselecteerde kandidaten was wat mij betreft goed te noemen. Daarnaast reageert de consult altijd snel. Zonder aarzelen bel ik Personato weer als we een vacature krijgen die we niet zelf kunnen invullen.

Joeri Dielissen

door Personato bemiddeld voor de functie HR Administration Officer bij Weir Minerals te Venlo

Jochem Vreeswijk, consultant bij Personato, heeft mij uitstekend begeleid gedurende het gehele sollicitatietraject. Zowel op persoonlijk als op professioneel gebied wist hij de juiste snaar te raken. Daarnaast was de begeleiding zeer gestructureerd, helder en heb ik een hoge mate van betrokkenheid ervaren. Ik ben dan ook zeer positief over het gehele traject!

10
Beoordeling

Nicoline Knaven

Recruiter Lamers High Tech Systems B.V. Nijmegen

Mijn eerste kennismaking met Personato leverderde mij binnen enkele dagen een geschikte Manager HR op voor mijn werkgever. Een resultaat van een goede intake, passend cv, snel handelen en natuurlijk ook een beetje geluk.

Gaby Gayet

P&O Manager CONTOUR Accountants

Ik werk sinds meerdere jaren succesvol samen met Personato. Zij weten steeds weer de ontstane vacatures goed in te vullen. Na bij Personato aangegeven te hebben zelf een nieuwe uitdaging niet uit de weg te gaan, ben ik benaderd voor een P&O functie bij CONTOUR Accountants. De eerste gedachte bij mij was: ‘dit past überhaupt niet bij mij’, maar wederom wist Personato de juiste match te maken; bij CONTOUR Accountants heb ik zeker de uitdaging weer gevonden.

Lees meer...

© 2018 Personato Werving en Selectie Design, realisatie en hosting: Emixion®
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten