Onze diensten

Personato biedt verschillende vormen van dienstverlening

Personato assisteert bedrijven bij een kwalitatieve en doelmatige werving en selectie van hun personeel op MBO-, HBO- en Academisch niveau. Personato heeft als core business werving en selectie voor vacatures in de salarisrange € 20.000,- tot € 75.000,- voor vaste dienstverbanden. Dit kan naast de reguliere methode ook d.m.v. een recruitmentpartnership, Personato RPO of Personato Payroll. Hieronder vindt u meer informatie over deze vormen van dienstverlening.

Werving en Selectie

U zoekt een goede, vaste medewerker?

Personato assisteert bedrijven bij een kwalitatieve en doelmatige werving en selectie van hun personeel op MBO-, HBO- en Academisch niveau. Wij bieden een breed en specialistisch aanbod. Wij gaan voor u op zoek naar goede werknemers die op jaarbasis tussen € 20.000,- tot € 75.000,- verdienen.

Lees meer...

Detachering

U heeft een tijdelijke functie of behoefte aan een langere proeftijd?

De veranderingen op de arbeidsmarkt zorgen ervoor dat het voor werkgevers steeds aantrekkelijker wordt om werknemers op flexibele basis aan te nemen. Personato biedt werkgevers de mogelijkheid om professionals op basis van flexibele arbeidsovereenkomsten in te zetten. 

Lees meer...

Arbeidsmarktcommunicatie

Employer Branding op maat!

Onbekend maakt onbemind in de arbeidsmarkt, althans dat vinden wij. Door middel van maatwerk arbeidsmarktcommunicatie kunnen wij er voor zorgen dat uw organisatie onder de juiste doelgroep, op het juiste moment, zowel off- als online vindbaar en zichtbaar is. 

Lees meer...

Recruitmentpartnership

Wanneer uw bedrijf kiest voor een recruitmentpartnership, ontstijgt u het traditionele recruitment. Wij vinden dat outsourcing van dit bedrijfskritische onderdeel vraagt om de expertise van een gespecialiseerde businesspartner. De grote verschillen zijn te zien in de mate van de arbeidsmarktcommunicatie en de resultaatverplichting die naar elkaar wordt uitgesproken in de werving van personeel. 

Lees meer...

Waarom al meer dan 2500 organisaties u voor gingen..

icon-accept Wij vinden.
icon-accept Stopt de kandidaat binnen de gestelde proeftijd? Dan vinden wij kosteloos een nieuwe kandidaat.
icon-accept Één vaste contactpersoon.
icon-accept No cure, no pay.
icon-accept Ook na kantooruren zijn onze consultants te bereiken.
icon-accept

Alle kandidaten die wij introduceren hebben wij face-to-face gesproken.

Waarom Personato?

© 2018 Personato Werving en Selectie Design, realisatie en hosting: Emixion®
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten