Onze diensten

Je wilt als organisatie voorbereid zijn op de toekomst. Daar heb je de juiste medewerkers voor nodig. Maar hoe vind je nu juist dat talent waar jij naar zoekt? Of je nu wilt uitbreiden, moeite hebt met het vervullen van je vacatures of ondersteuning nodig hebt bij het in kaart brengen van je doelgroepen, je identiteit als werkgever of eenvoudigweg de coördinatie van je interne recruitmentproces: wij vinden de juiste oplossing. Dit doen we altijd volgens de 3P-aanpak: wanneer je je Profilering op orde hebt en je Proces goed hebt ingericht, vinden we samen de juiste Professional. Bekijk onze diensten en laat ons weten waar jij wakker van ligt. We gaan graag met je in gesprek!

Kom vrijblijvend in contact

Werving en selectie

De juiste medewerker op de juiste plek. Dat is ons uitgangspunt. Op basis van jouw informatie en wensen gaan we aan de slag met het schrijven en verspreiden van een wervende vacaturetekst en het zoeken naar geschikte kandidaten. Wij selecteren de beste sollicitanten, jij kiest de beste match.

Ik wil de juiste match

Whitepaper voor HR Managers

Ben je HR Manager en voel jij de druk van je collega's toenemen? Lig je wel eens wakker van je werk en ben je het beu om een groot deel van je tijd te besteden aan het tevergeefs zoeken naar medewerkers, terwijl je eigenlijke taken blijven liggen? Download dan de gratis whitepaper 'Ik ben toch geen recruiter?!'.

Download de whitepaper

Recruitment Partnership

Wil je geen omkijken hebben naar je recruitment en hierin door één partner ontzorgd worden? Dan gaan we graag een intensieve samenwerking met je aan. We verdiepen ons verder in wie je wilt bereiken, bepalen jouw unieke voordelen als werkgever en kiezen op basis daarvan de beste wervingsstrategie, boodschap en middelen per doelgroep. Een vaste partner, waarvan je weet: daar kan ik op vertrouwen.

Ik wil een vertrouwde recruitmentpartner

Recruitment Process Outsourcing (RPO)

Tussen de 15 en 20 vacatures per jaar? Of heb je in een korte periode een vacaturepiek? Dan is Recruitment Process Outsourcing mogelijk een goede optie voor jou. We beginnen bij de basis: wie ben je als werkgever en hoe communiceren we dat? We brengen je doelgroepen in kaart, bepalen de juiste wervingsstrategie per doelgroep en benoemen de verbeterpunten in het contact met werkzoekenden. Zo ontwikkelen we een recruitmentstrategie die werkt voor jóu.

Ik wil een strategie op maat

Interim Recruitment

Je zoekt iemand die je interne recruitmentproces coördineert. Eén van onze ervaren recruitment consultants werkt parttime of fulltime op jouw locatie om je zo optimaal mogelijk te ondersteunen en professioneel advies te geven waar nodig.

Ik wil een consultant op locatie

Arbeidsmarktcommunicatie

Veel bedrijven denken dat recruitment nog steeds een kwestie is van vacatures schrijven. Plaats de tekst op Facebook en LinkedIn en wacht rustig af tot het talent komt aanwaaien. Die tijd is echter allang voorbij. De concurrentie is groot, er zijn meer banen dan arbeidskrachten en de strijd om het talent van de toekomst wordt alsmaar groter. De wereld is nu omgedraaid: kandidaten strijden niet meer om een baan, het zijn de bedrijven die strijden om het talent. Personato helpt je deze strijd te winnen door middel van de juiste arbeidsmarktcommunicatie.

Ik wil een goed arbeidsmarktcommunicatieplan

Videorecruitment

Je hebt een vacature en die wil je zo snel mogelijk invullen. Een recruitmentvideo vergroot de kans op het vinden van de juiste kandidaat aanzienlijk! Een recruitmentvideo maakt in korte tijd duidelijk: wie je bent als werkgever, hoe de sfeer binnen jouw organisatie is en wat voor profiel je zoekt. Benieuwd wat videorecruitment voor jou kan betekenen?

Lees meer over videorecruitment

Succesverhalen

Benieuwd wat we zoal voor andere bedrijven hebben kunnen betekenen? Lees de succesverhalen van onder andere Loadlok, Venttri, BGH Accountants & Adviseurs en Deltastar en ontdek hoe Personato hen heeft geholpen in het vinden van de juiste medewerkers.

Bekijk de succesverhalen

Kom in contact

Wat klanten over ons zeggen

De 'customer journey': vandaag de dag een hot item voor veel organisaties. Ook bij Personato kijken we continu hoe we de klantervaring zo positief mogelijk kunnen laten zijn. We zijn dan ook best trots en blij dat onze klanten en partners ons gemiddeld gezien beoordelen met een 8,9. Bent u benieuwd wat de verschillende bedrijven die u voorgingen over ons zeggen?

Lees de klantreferenties