Onze diensten

U wilt als organisatie voorbereid zijn op de toekomst. Daar heeft u de juiste medewerkers voor nodig. Maar hoe vindt u nu juist dat talent waar u naar zoekt? Of u nu wilt uitbreiden, moeite heeft met het vervullen van uw vacatures of ondersteuning nodig heeft bij het in kaart brengen van uw doelgroepen, uw identiteit als werkgever of eenvoudigweg de coördinatie van uw interne recruitmentproces: wij vinden de juiste oplossing. Bekijk onze diensten en laat ons weten waar u wakker van ligt. We gaan graag met u in gesprek!

Werving en selectie

De juiste medewerker op de juiste plek. Dat is ons uitgangspunt. Op basis van uw informatie en wensen gaan we aan de slag met het schrijven en verspreiden van een wervende vacaturetekst en het zoeken naar geschikte kandidaten. Wij selecteren de beste sollicitanten, u kiest de beste match.

Ik wil de juiste match

Recruitment Partnership

Wilt u geen omkijken hebben naar uw recruitment en hierin door één partner ontzorgd worden? Dan gaan we graag een intensieve samenwerking met u aan. We verdiepen ons verder in wie u wilt bereiken, bepalen uw unieke voordelen als werkgever en kiezen op basis daarvan de beste wervingsstrategie, boodschap en middelen per doelgroep. Een vaste partner, waarvan u weet: daar kan ik op vertrouwen.

Ik wil een vertrouwde recruitmentpartner

Recruitment Process Outsourcing (RPO)

Tussen de 15 en 20 vacatures per jaar? Of heeft u in een korte periode een vacaturepiek? Dan is Recruitment Process Outsourcing mogelijk een goede optie voor u. We beginnen bij de basis: wie bent u als werkgever en hoe communiceren we dat? We brengen uw doelgroepen in kaart, bepalen de juiste wervingsstrategie per doelgroep en benoemen de verbeterpunten in het contact met werkzoekenden. Zo ontwikkelen we een recruitmentstrategie die werkt voor ú.

Ik wil een strategie op maat

Interim Recruitment

U zoekt iemand die uw interne recruitmentproces coördineert. Eén van onze ervaren recruitment consultants werkt parttime of fulltime op uw locatie om u zo optimaal mogelijk te ondersteunen en professioneel advies te geven waar nodig.

Ik wil een consultant op locatie

Arbeidsmarktcommunicatie

Veel bedrijven denken dat recruitment nog steeds een kwestie is van vacatures schrijven. Plaats de tekst op Facebook en LinkedIn en wacht rustig af tot het talent komt aanwaaien. Die tijd is echter allang voorbij. De concurrentie is groot, er zijn meer banen dan arbeidskrachten en de strijd om het talent van de toekomst wordt alsmaar groter. De wereld is nu omgedraaid: kandidaten strijden niet meer om een baan, het zijn de bedrijven die strijden om het talent. Personato helpt u deze strijd te winnen door middel van de juiste arbeidsmarktcommunicatie.

Ik wil een goed arbeidsmarktcommunicatieplan

Whitepaper voor HR Managers

Ben je HR Manager en voel jij de druk van je collega's toenemen? Lig je wel eens wakker van je werk en ben je het beu om een groot deel van je tijd te besteden aan het tevergeefs zoeken naar medewerkers, terwijl je eigenlijke taken blijven liggen? Download dan de gratis whitepaper 'Ik ben toch geen recruiter?!'.

Download de whitepaper

Wat klanten over ons zeggen

De 'customer journey': vandaag de dag een hot item voor veel organisaties. Ook bij Personato kijken we continu hoe we de klantervaring zo positief mogelijk kunnen laten zijn. We zijn dan ook best trots en blij dat onze klanten en partners ons gemiddeld gezien beoordelen met een 8,9. Bent u benieuwd wat de verschillende bedrijven die u voorgingen over ons zeggen?

Lees de klantreferenties