Employer Branding

Als werkgever wil je mensen aannemen die geloven in datgene waar jij in gelooft. Maar wie ben je eigenlijk als organisatie, waar geloof je in en hoe word je ervaren door potentiele medewerkers? Deze vragen staan centraal als het gaat om het employer brand. Wij helpen je ontdekken wat het employer brand van jouw organisatie is en hoe je deze het beste kunt uitdragen. Onze aanpak: beginnen bij het begin.

Neem vrijblijvend contact op

Employer branding strategie

Een sterke en onderscheidende employer branding strategie die dicht bij uw organisatie staat, draagt eraan bij dat je klaar bent voor de continu veranderende arbeidsmarkt. Om tot die strategie te komen, is het belangrijk bij het begin te beginnen. Middels diverse interactieve brainstormsessies met vertegenwoordigers uit verschillende lagen en afdelingen binnen jouw organisatie onderzoeken we wat de status quo is – wie zijn jullie op dit moment – en wie jullie graag willen zijn. We gaan op zoek naar de belangrijkste waarden van jou als werkgever en stellen samen jouw employee value proposition (EVP) op. Oftewel: wat maakt jou als werkgever aantrekkelijk voor (toekomstige) medewerkers?

 

Employer branding video MGG

Praat je met de medewerkers van MGG, dan staat één ding als een paal boven water: ze zijn trots. Trots op het team dat er staat en trots op de complexe eindproducten die zij maken. Toch had MGG moeite met het aantrekken van de juiste medewerkers. Vanuit die behoefte hebben zij de hulp van Personato ingeschakeld. Door het neerzetten van een sterke employer branding weet MGG nu de juiste medewerkers aan te trekken.

Marketing & Communicatie

Wanneer jouw employer brand – wie ben ik als organisatie en waar staan we voor – in kaart is gebracht, is het belangrijk deze uit te gaan dragen naar bestaande en toekomstige medewerkers. Ook hierin ondersteunen wij je volledig. We bepalen de juiste tone-of-voice en stellen een uitgebreid marketingcommunicatieplan voor je op met een overzicht van passende kanalen en middelen, zoals je eigen website, social media en videomarketing. En als je wilt, verzorgen we ook de uitvoer van het marketingcommunicatieplan in zowel tekst als beeld en zelfs video voor je.

Whitepaper voor HR Managers

Ben je HR Manager en voel jij de druk van je collega's toenemen? Lig je wel eens wakker van je werk en ben je het beu om een groot deel van je tijd te besteden aan het tevergeefs zoeken naar medewerkers, terwijl je eigenlijke taken blijven liggen? Download dan de gratis whitepaper 'Ik ben toch geen recruiter?!'.

Download de whitepaper

Onze garanties

  • Kosteloze intake vooraf, heldere verwachtingen
  • Kundig onderzoek door gecertificeerde Recruitment Marketeer en Marketing Manager
  • Heldere afspraken over doorlooptijd, kwaliteit en kosten
  • Gespecialiseerd marketingteam dat de uitvoering van jouw employer branding volledig uit handen neemt
  • Uitgebreid advies en uitgeschreven Employer Branding Strategie als resultaat
  • Employer Branding advies vanaf € 2500

Succesverhalen

Benieuwd wat we zoal voor andere bedrijven hebben kunnen betekenen? Lees de succesverhalen van onder andere Loadlok, Venttri, BGH Accountants & Adviseurs en Deltastar en ontdek hoe Personato hen heeft geholpen in het vinden van de juiste medewerkers.

Bekijk de succesverhalen

Kom in contact