Jobmarketing

Had je als bedrijf voorheen de luxe om uit meerdere kandidaten de ideale medewerker te kiezen, vandaag de dag zijn de rollen omgedraaid. Door de schaarste op de arbeidsmarkt is de strijd om talent al tijden gaande, dat talent komt immers niet meer aanwaaien. En dus is het belangrijk een goed en doelgericht jobmarketing-plan op te stellen voor je openstaande vacatures. Personato verzorgt jouw complete jobmarketing, van voorbereiding tot uitvoering.

Een goede voorbereiding...

Maar al te vaak zien we dat een vacaturetekst ‘even snel’ geschreven wordt. Door een gebrek aan goede voorbereiding is het resultaat vaak een standaard tekst die niet onderscheidend is. Wanneer wij voor je op zoek gaan naar een nieuwe medewerker, besteden we daarom veel aandacht aan de voorbereiding. We gaan uitgebreid met je in gesprek over de functie, het team, de markt en jouw organisatie. Ook stellen we je vragen over de belangrijkste voordelen van jouw organisatie voor potentiële kandidaten. We brengen je concurrenten in kaart en doen een uitgebreide doelgroepanalyse: wie is je ideale kandidaat? Pas wanneer we alle details helden hebben, gaan we aan de slag met het jobmarketing-plan.

Whitepaper voor HR Managers

Ben je HR Manager en voel jij de druk van je collega's toenemen? Lig je wel eens wakker van je werk en ben je het beu om een groot deel van je tijd te besteden aan het tevergeefs zoeken naar medewerkers, terwijl je eigenlijke taken blijven liggen? Download dan de gratis whitepaper 'Ik ben toch geen recruiter?!'.

Download de whitepaper

De wervingsboodschap

Alle informatie uit onze gesprekken met jou, ons doelgroependashboard en de ervaring van onze Recruitment Consultants, zetten we om in een aantrekkelijke vacaturetekst. Afgestemd op jouw doelgroep en op jouw organisatie, in zowel inhoud als tone of voice. We zetten deze uit op onder andere verschillende jobsites, via onze website en onze social media-kanalen. Hiervoor maken we visuals op maat en afhankelijk van de opdracht kunnen we je zelfs voorzien van een professionele recruitmentvideo. Bovendien geven we je advies over de inzet van je eigen kanalen om zo de zichtbaarheid van de vacature te maximaliseren. Is het relevant om specifieke middelen in te zetten, zoals een referralcampagne onder je bestaande collega’s, dan nemen we dat uiteraard mee in het jobmarketing-plan.

Onze garanties

  • Uitgebreide voorbereiding voor een optimaal resultaat
  • Inzet van ervaren Recruitment Consultant
  • Ondersteuning vanuit onze professionele marketeers
  • Inzet mogelijk van onder andere website, jobsites, social media en videomarketing
  • Resultaat: uitgebreid advies en marketinginzet op maat
  • Meten voortgang en bijsturen o.b.v. analytics door onze Performance Marketeer
  • Jobmarketing advies en uitvoering vanaf € 1500

Succesverhalen

Benieuwd wat we zoal voor andere bedrijven hebben kunnen betekenen? Lees de succesverhalen van onder andere Loadlok, Venttri, BGH Accountants & Adviseurs en Deltastar en ontdek hoe Personato hen heeft geholpen in het vinden van de juiste medewerkers.

Bekijk de succesverhalen

Kom in contact