header flex

Uw contactpersoon

dionne   

Dionne Peters
Senior Medewerkster
Office Management


T: 
0478 630 930
E: d.peters@personato.nl

Voordelen

icon-accept

Volledige ontzorging op de instroom van een nieuwe medewerker

icon-accept

Personato is formeel werkgever dus u loopt geen risico

icon-accept

Personato verzorgt o.a. de verloning en personeelsadministratie

icon-accept

U betaalt geen werkgeverslasten

icon-accept

U betaalt alleen de daadwerkelijk gewerkte uren

icon-accept

U loopt geen risico bij ziekte

icon-accept

Flexibel opzegbaar

icon-accept

Kosteloze overname na 1040 gewerkte uren


Wilt u weten welke voordelen detachering heeft voor uw organisatie? Neem dan contact op met onze Detachering Specialist.

Detachering

U heeft een tijdelijke functie of behoefte aan een langere proeftijd?

De veranderingen op de arbeidsmarkt zorgen ervoor dat het voor werkgevers steeds aantrekkelijker wordt om werknemers op flexibele basis aan te nemen. Personato biedt werkgevers de mogelijkheid om professionals op basis van flexibele arbeidsovereenkomsten in te zetten. 

Waarom Detachering?


Wanneer een organisatie kiest voor detachering verzorgt Personato het volledige recruitment en komt de medewerker in loondienst van Personato Payroll. Redenen waarom organisaties kiezen voor detachering zijn: 

 • Behoefte aan een verlengde proeftijd 
  Door een medewerker op detacheringsbasis in dienst te nemen kunt u gebruik maken van een langere flexibele periode, wat gebruikt kan worden als een verlengde proeftijd. U kunt tussentijds opzeggen en de medewerker na 1040 gewerkte uren kosteloos overnemen.

 • Behoefte aan flexibele inzet van personeel
  Door te kiezen voor detachering kunt u als werkgever inspringen op de veranderende personeelsbehoefte van uw organisatie. Denk bijvoorbeeld aan het inzetten van professionals bij: langdurig ziekteverzuim, zwangerschapsverlof, hoogseizoen, of bijvoorbeeld voor een project. Uiteraard kan het ook een beleidskeuze zijn om een flexibele schil toe te passen binnen uw organisatie.

 • Behoefte aan een langere periode van flexibiliteit
  Door de invoering van de Wet Werk en Zekerheid moet een werkgever binnen maximaal 2 jaar (of 3 contracten) beslissen of ze een medewerker een onbepaalde tijd contract bieden. Wanneer een organisatie kiest voor detachering dan kan Personato de medewerker in totaal 5,5 jaar flexibele contracten bieden voordat de medewerker over dient te gaan naar een onbepaalde tijd contract.

 • Behoefte aan risicospreiding
  Voor een organisatie kan het een grote investering zijn om direct een W&S fee te betalen bij het aannemen van een medewerker. Door te kiezen voor detachering betaalt u na afloop van elke maand de daadwerkelijk gewerkte uren van de medewerker. De W&S fee zit in de factor inbegrepen. U heeft daarnaast geen risico bij ziekte.

 • Headcount
  Medewerkers die op basis van detachering bij uw organisatie werken, staan bij Personato op de loonlijst. Deze werknemers worden niet meegerekend in de headcount van uw organisatie.

 • Behoefte aan structurele uitbesteding van het werkgeverschap
  Wilt u zich als ondernemer richten op uw core business en niet bezig zijn met verloningen, salarisadministratie, ziektebegeleiding en het correct toepassen van de wet- en regelgeving hieromtrent? Dan biedt detachering de juiste oplossing. Wij kunnen medewerkers maximaal 5,5 jaar flexibele contracten bieden voordat de medewerker over dient te gaan naar een onbepaalde tijd contract

 


Wat onze klanten vinden: 

 


igopost logo 

"In eerste instantie hebben we voor detachering gekozen om een periode van zwangerschapsverlof op te vangen. Door het succes van deze oplossing, zien we nu ook mogelijkheden voor projecten waar de begin- en een eindtijd duidelijk zijn..."

Annelies van de Mortel
HR-Manager bij IGO-POST

Lees meer...


  

 

"Mijn overstap naar Hekkelman was er een uit het boekje. Binnen één week nadat ik werd benaderd door een consultant van Personato was het al rond!"

Ingrid Cortjens
Marketing en Communicatie bij Hekkelman Advocaten en Notarissen

Lees meer...

© 2018 Personato Werving en Selectie Design, realisatie en hosting: Emixion®
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten