Interim Recruitment

U wilt uw vacatures zoveel mogelijk in eigen regie invullen. Maar u merkt dat het moeilijk is uw recruitmentteam in te richten of u worstelt met het kennisniveau van uw medewerkers op dit gebied. Ook kan het lastig zijn om de wervingsvraag te voorspellen: hoe weet u welke capaciteit u structureel nodig gaat hebben? De interim recruitment consultants van Personato bieden uitkomst.

De toegevoegde waarde van een interim recruiter

Een interim recruitment consultant coördineert uw interne recruitmentproces. Eén van onze ervaren recruitment consultants werkt parttime of fulltime op uw locatie om u zo optimaal mogelijk te ondersteunen en professioneel advies te geven waar nodig. Dit kan het snelle schakelen zijn met andere bureaus en interne hiring managers, het zelfstandig op zoek gaan naar geschikte kandidaten voor uw vacatures of het geven van uitgebreid en deskundig advies op het gebied van recruitmentoptimalisatie en recruitmentmarketing. De invulling van zijn of haar taken stemmen we op voorhand duidelijk met u af, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

 

 

Kennisoverdracht naar uw eigen medewerkers

Onze interim recruitment consultants voorzien u niet alleen in uw behoefte aan tijdelijke recruitmentcapaciteit. Ze brengen hun kennis ook over aan uw eigen recruitmentteam. Zo kunt u na de afgesproken periode met een gerust hart afscheid nemen van uw tijdelijke professional. Heeft u juist hulp nodig bij het samenstellen van uw recruitmentteam? Ook daarbij kunnen de interim professionals van Personato helpen. Zo stellen we een recruitmentstrategie met u op en werven op basis hiervan de juiste medewerkers om hieraan invulling te geven. Zo bouwen we samen aan uw toekomst.

Onze garanties

  • Helderheid over tarieven: interim recruitment vanaf € 85 per uur.
  • Ervaren recruitment consultant op locatie.
  • Periode afgestemd op de omvang en complexiteit van uw vraag.
  • Uitgebreide intake en analyse van uw recruitmentproces.
  • Dienstverlening op basis van uw behoefte: van werving en selectie en recruitmentmarketing tot procesoptimalisatie.
  • Extra ondersteuning op afstand door onze recruitment consultants, afhankelijk van uw vraag.

Meer weten? We horen het graag!