HEADER RO 01

Cases

logo brabant alucast 


logo meldon  


Numackort

Visie en Missie

Visie

“Great vision without great people is irrelevant.” - Het is onze ambitie om organisaties in staat te stellen hun doelen te behalen, door het binnenhalen van de juiste mensen, middels een goed ingericht recruitmentbeleid.

Missie

Onze klanten met de juiste middelen en zo min mogelijk tijd en geld een maximaal recruitment resultaat laten behalen. De combinatie van onze persoonlijke betrokkenheid, kritische blik en specialistische kennis maken onze maatwerk oplossingen verhelderend en praktisch toepasbaar.

Recruitment Optimalisatie

Wij beginnen bij de oorzaak.

Recruitment is een écht vak met diverse elementen die goed op elkaar afgestemd moeten zijn. In toenemende mate merken wij dat bedrijven struggelen met hun recruitment en dan hebben we het niet alleen over het kunnen vinden van de juiste werknemers.

Een krachtige recruitmentstrategie bepaalt of een recruitmentafdeling succesvol is of niet. Het gaat er niet alleen om wát je onderneemt om de juiste mensen te vinden, maar vooral ‘hoe en waarom’. Om dit te bepalen is kennis en ervaring vereist. Veel bedrijven hebben deze kennis en ervaring niet in huis, waardoor ze snel geneigd zijn om voor dure en niet structurele oplossingen te kiezen. Door het delen van kennis en het geven van handvaten en tools, begeleiden wij bedrijven in de voorbereidingen die getroffen moeten worden om te komen tot sterk en marktgericht recruitment. Om tot een structurele oplossing te komen, beginnen we bij de oorzaak.

Door het delen van kennis en het geven van handvaten en tools, begeleiden wij bedrijven in de voorbereidingen die getroffen moeten worden om te komen tot sterk en marktgericht recruitment. Om tot een structurele oplossing te komen, beginnen we bij de oorzaak.

(Klik snel naar de volgende onderdelen)

Kernactiviteiten

De dienstverlening start met de recruitmentscan naar aanleiding van een persoonlijk gesprek. Middels de scan doen we de eerste analyse om tot een nulmeting te komen. Vanuit deze gegevens schrijven we een adviesrapport met aanbevelingen voor de optimalisatie van het eigen recruitment proces. De uitkomst van de scan en de daaropvolgende aanbevelingen zijn per organisatie verschillend en kunnen op verschillende aspecten gericht zijn. Een aantal voorbeelden hiervan zijn:

  • Inrichting en/of optimalisatie van het recruitmentproces.
  • Analyse van bestaande recruitmentdata.
  • Ontwikkeling van recruitment rapportages.
  • Besparing van recruitmentkosten.
  • Analyse en optimalisatie van employer branding.
  • Analyse en optimalisatie van candidate experience.
  • Opstellen of optimaliseren van instroombeleid (inwerktrajecten).
  • Trainingen en workshops.
  • Begeleiding van tendertrajecten.


Strategie

Aan de hand van een recruitmentscan gaan we met klanten in gesprek over hun recruitmentstrategie, -proces, -activiteiten en ambitie voor de komende jaren. Hieruit volgt een adviesrapport, dat wij indien gewenst binnen de organisatie kunnen implementeren. Wij streven naar een helder en marktgericht recruitmentbeleid met daarbij horende processen en activiteiten. De organisatie is hiermee optimaal voorbereid op de gewenste instroom de komende jaren.


Recruitment Optimalisatie


 

Recruitment Optimalisatie Team


Marlijn Coenen

Marlijn Coenen"De afgelopen jaren heb ik als Recruiter en Procesmanager ervaring opgedaan op diverse vlakken binnen het vak recruitment. Het verzorgen van de werving en selectie, optimaliseren van recruitmentprocessen en ondersteunen en adviseren van klanten op verschillende recruitmentvraagstukken. 

Ik ben ervan overtuigd dat een heldere recruitmentstrategie zorgdraagt voor een succesvol recruitment. Het gaat er niet alleen om welke acties een organisatie verricht, maar vooral ‘hoe en waarom’. Als Recruitment Specialist is het mijn persoonlijke ambitie om dit bij organisaties efficiënt en effectief in te richten. Aan de hand van mijn kennis en recruitment ervaringen van afgelopen jaren probeer ik organisaties inzicht te geven in wat ze doen en vooral de effectiviteit. Mijn aanpak kenmerkt zich als realistisch, praktisch en grondig. Ik denk en plan vanuit een actieve en lange termijnbenadering. Dit vloeit voort uit mijn logische, analytische en kritische instelling. Mijn streven is om tot de kern van iedere situatie door te dringen om vervolgens een doeltreffende oplossing te implementeren."

Bekijk mijn LinkedIn profiel

 

© 2018 Personato Werving en Selectie Design, realisatie en hosting: Emixion®
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten