Recruitment Partnership

Ervaar je ongemak door de samenwerking met meerdere verschillende bureaus? En zou je je recruitmentvraagstukken liever bij één partner neerleggen met één vast aanspreekpunt? Dan biedt een recruitment partnership uitkomst. Hierin gaan we een intensieve samenwerking met je aan. Zo leren we alle ins en outs van jouw organisatie, medewerkers en functies kennen, optimaliseren wij je recruitmentproces en kunnen we jouw vacatures sneller vervullen. We doen uitgebreid onderzoek naar jouw doelgroepen en bieden een breed spectrum aan middelen om je doelgroepen te bereiken. Jouw wensen over bijvoorbeeld doorlooptijden en communicatie vormen het uitgangspunt van onze samenwerking. Je grootste voordeel: je hebt een recruitmentpartner waar je altijd op kunt vertrouwen, hoe dringend of complex je vraag ook is. 

Neem vrijblijvend contact op

De voordelen van een Recruitment Partnership

Wil je flexibel en snel kunnen inspelen op de toenemende vraag naar nieuwe medewerkers? Met de juiste voorbereiding en forecast weet je welke mensen je nodig gaat hebben en hoe deze snel kunt vinden en binden aan jouw organisatie. In een recruitment partnership ondersteunt Personato je hierbij. We doen een uitgebreide analyse op je recruitmentproces, stellen samen met jou meetbare doelstellingen en verbeterpunten op en brengen je doelgroepen uitgebreid in kaart. Zo weet je wat jouw organisatie in de toekomst te wachten staat op het gebied van personeelsuitbreiding of -vervanging en kun je daar optimaal op inspelen.

Whitepaper voor HR Managers

Ben je HR Manager en voel jij de druk van je collega's toenemen? Lig je wel eens wakker van je werk en ben je het beu om een groot deel van je tijd te besteden aan het tevergeefs zoeken naar medewerkers, terwijl je eigenlijke taken blijven liggen? Download dan de gratis whitepaper 'Ik ben toch geen recruiter?!'.

Download whitepaper

Slim handelen op basis van onderzoek

We hebben je recruitmentproces onder de loep genomen en de doelgroepen bepaald en onderzocht: tijd voor het schrijven van een doeltreffend recruitmentplan. Niet alleen voor je actuele vacatures, maar ook voor die waarvan we op basis van de forecast weten dat ze zullen gaan komen. We besteden aandacht aan doelgroepmarketing: we clusteren doelgroepen en bepalen en communiceren de belangrijkste voordelen per doelgroep. Zo binden we talent dat jij in de toekomst nodig hebt en vergroten we de kans op een snelle invulling van je vacatures. Je ontvangt een gedegen arbeidsmarktcommunicatieplan voor je actuele vacatures, waarbij je een uitgebreide keuze hebt aan in te zetten middelen en kanalen.

Onze garanties

  • Doelstellingen voor doorlooptijd, kwaliteit en kosten op basis van jouw wensen.
  • Je krijgt één vast aanspreekpunt, ook buiten kantooruren.
  • No cure, no pay: je betaalt alleen wanneer wij de juiste match hebben gevonden.
  • Verspreiding van jouw vacatures altijd incl. logo, bedrijfsnaam en via specifiek voor jou geselecteerde marketingkanalen. Inclusief mogelijkheid tot productie van een professionele recruitmentvideo!
  • Actieve zoektocht naar kandidaten in onze database.

Succesverhalen

Benieuwd wat we zoal voor andere bedrijven hebben kunnen betekenen? Lees de succesverhalen van onder andere Loadlok, Venttri, BGH Accountants & Adviseurs en Deltastar en ontdek hoe Personato hen heeft geholpen in het vinden van de juiste medewerkers.

Bekijk de succesverhalen

Kom in contact