Recruitment Partnership

Ervaart u ongemak door de samenwerking met meerdere verschillende bureaus? En zou u uw recruitmentvraagstukken liever bij één partner neerleggen met één vast aanspreekpunt? Dan biedt een recruitment partnership uitkomst. Hierin gaan we een intensieve samenwerking met u aan. Zo leren we alle ins en outs van uw organisatie, medewerkers en functies kennen, optimaliseren wij uw recruitmentproces en kunnen we uw vacatures sneller vervullen. We doen uitgebreid onderzoek naar uw doelgroepen en bieden een breed spectrum aan middelen om uw doelgroepen te bereiken. Uw wensen over bijvoorbeeld doorlooptijden en communicatie vormen het uitgangspunt van onze samenwerking. Uw grootste voordeel: u heeft een recruitmentpartner waar u altijd op kunt vertrouwen, hoe dringend of complex uw vraag ook is. 

De voordelen van een Recruitment Partnership

Wilt u flexibel en snel kunnen inspelen op de toenemende vraag naar nieuwe medewerkers? Met de juiste voorbereiding en forecast weet u welke mensen u nodig gaat hebben en hoe deze snel kunt vinden en binden aan uw organisatie. In een recruitment partnership ondersteunt Personato u hierbij. We doen een uitgebreide analyse op uw recruitmentproces, stellen samen met u meetbare doelstellingen en verbeterpunten op en brengen uw doelgroepen uitgebreid in kaart. Zo weet u wat uw organisatie in de toekomst te wachten staat op het gebied van personeelsuitbreiding of -vervanging en kunt u daar optimaal op inspelen.

Slim handelen op basis van onderzoek

We hebben uw recruitmentproces onder de loep genomen en de doelgroepen bepaald en onderzocht: tijd voor het schrijven van een doeltreffend recruitmentplan. Niet alleen voor uw actuele vacatures, maar ook voor die waarvan we op basis van de forecast weten dat ze zullen gaan komen. We besteden aandacht aan doelgroepmarketing: we clusteren doelgroepen en bepalen en communiceren de belangrijkste voordelen per doelgroep. Zo binden we talent dat u in de toekomst nodig heeft en vergroten we de kans op een snelle invulling van uw vacatures. U ontvangt een gedegen arbeidsmarktcommunicatieplan voor uw actuele vacatures, waarbij u een uitgebreide keuze heeft aan in te zetten middelen en kanalen.

Onze garanties

  • Eén helder tarief: 22% van het fulltime bruto jaarsalaris.
  • Doelstellingen voor doorlooptijd, kwaliteit en kosten op basis van uw wensen.
  • U krijgt één vast aanspreekpunt, ook buiten kantooruren.
  • No cure, no pay: u betaalt alleen wanneer wij de juiste match hebben gevonden.
  • Stopt de nieuwe medewerker binnen de gestelde proeftijd? Dan gaan wij kosteloos opnieuw voor u aan de slag.
  • Verspreiding van uw vacatures altijd incl. logo, bedrijfsnaam en via specifiek voor u geselecteerde marketingkanalen. Inclusief mogelijkheid tot productie van een professionele recruitmentvideo!
  • Actieve zoektocht naar kandidaten in onze database.

Meer weten? We horen het graag!