RPO Recruitment

U kampt met een structureel probleem op het gebied van recruitment. Vacatures krijgt u moeilijk vervuld of er is intern te weinig tijd en aandacht voor het vak van recruitment. Of misschien heeft u heel andere motieven om uw recruitment uit te besteden. In alle gevallen helpt Personato u graag op het gebied van Recruitment Process Outsourcing (RPO). Oftewel: wij nemen u de complete zorg uit handen en zorgen voor een efficiënt en trefzeker recruitmentproces.

Waarom uw recruitment uitbesteden?

Recruitment is een vak. Het vergt deskundigheid, tijd en aandacht. Toch zien we dat recruitment vaak een neventaak van HR is. Hiermee is het vaak een ondergeschoven kindje en halen organisaties er niet het resultaat uit dat ze graag willen. Outsourcen ofwel uitbesteden van het recruitmentproces biedt uitkomst. Door de recruitmenttaken uit te besteden, krijgt dit onderwerp de tijd en aandacht die het verdient. En belangrijker: het levert u tegen lagere kosten aantoonbaar beter resultaat op, daar waar uw behoefte ligt.

Mogelijkheden van RPO Recruitment

Het uitgangspunt van een RPO-traject is vaak het vinden en binden van nieuwe medewerkers. Een RPO-traject bij Personato gaat verder dan dat. We beginnen met uw employer branding: wie bent u als werkgever en hoe brengen we dat naar buiten? Vervolgens brengen we uw doelgroepen in kaart en stellen we een plan op voor doelgroepmarketing. We gaan actief aan de slag met jobmarketing waarbij we wervende vacatureteksten schrijven en marketingkanalen inzetten die voor ú werken. In de vervolgstappen kijken we hoe kandidaten de contactmomenten in het werving- en selectieproces ervaren en bouwen we een talentpool met u op om toekomstig talent aan uw werkgeversmerk te binden. 

Uw wens is ons uitgangspunt

Zoals u ziet, biedt een RPO Recruitment-traject uitgebreide mogelijkheden. Door bij uw identiteit als werkgever te beginnen, creëren we een goede basis voor de (her)inrichting van uw recruitmentproces. Uiteraard is de keuze aan u, we kunnen een RPO-traject zo klein of groot maken als u wilt. U krijgt altijd een ervaren recruitment consultant toegewezen die desgewenst op locatie werkt. Bovendien maakt u gratis gebruik van ons Video Productie Team dat een treffende en aansprekende recruitmentvideo voor uw bedrijf produceert. Kortom, een ervaren team van vakidioten ontzorgt u in uw gehele recruitmentproces, daar waar u het hardste nodig heeft.

Onze garanties

  • Een aanpak en doelstellingen op maat
  • Tarief afhankelijk van de omvang en complexiteit van uw vacatures, waar een besparing van 20 tot 25 procent te realiseren is t.o.v. gangbare werving en selectie-tarieven. Uitgangspunt is altijd win-win voor alle partijen!
  • U krijgt één vast aanspreekpunt, desgewenst bij u op locatie.
  • Uitgebreide intake en analyse van uw recruitmentproces.
  • Advies en dienstverlening op vacatureniveau en procesniveau: optimalisatie van uw totale recruitmentproces.
  • Verspreiding van uw vacatures altijd incl. logo, bedrijfsnaam en via specifiek voor u geselecteerde marketingkanalen. Inclusief gratis professionele recruitmentvideo!

Meer weten? We horen het graag!