Op zoek naar talentvolle professionals?

Je wilt als organisatie voorbereid zijn op de toekomst. Daar heb je de juiste medewerkers voor nodig. Of je nu wilt uitbreiden of moeite hebt met het vervullen van vacatures: wij vinden de oplossing! Onze consultants weten van aanpakken en hebben expertise van de markt. Zo vinden ze het juiste talent voor jouw organisatie. Interesse? Neem vrijblijvend contact op met de consultant binnen jouw vakgebied.
 
Verstuur jouw vacature

Junior

Net afgestudeerd en klaar om de arbeidsmarkt te betreden! Oftewel, de helden van de toekomst. De jonge uitblinkers hebben potentie, passie en drive om te excelleren binnen hun vakgebied. Helemaal klaar voor hun carrière.

Ik zoek een junior

Medior

Met enige jaren werkervaring op zak zijn deze professionals klaar voor de volgende stap in hun carrière. Medioren verwachten nieuwe uitdagingen, groei en meer verantwoordelijkheden. Andersom mag jij dit ook van hen verwachten.

Ik zoek een medior

Senior

Senioren zijn de ervaren experts, met de gewenste kennis en kunde zit het zeker goed. Het zijn echte aanpakkers met hart voor het vak, die weten waar ze het over hebben. Jij vertelt een senior niet wat te doen, zij vertellen jou wat te doen!

Ik zoek een senior

Waar kunnen wij jou mee helpen?

Iedere organisatie is uniek en geen procedure loopt hetzelfde, daarom leveren wij maatwerk. Samen met jouw persoonlijke consultant ga jij op zoek naar de beste oplossing voor jouw (personele) vraagstuk.
 
We faciliteren de verschillende processen op een professionele, betrokken en discrete wijze en vertalen wensen en ambities door naar concrete mogelijkheden. Laat ons daarom weten waar jij wakker van ligt!

Onze diensten

Onze klanten waarderen ons met een gemiddelde score van 8.9

We zijn trots op deze mooie waardering. De consultants van Personato zetten zich dagelijks in om onze klanten zo goed mogelijk te adviseren en ontzorgen. We zijn daardoor erg blij met feedback zodat we de kwaliteit van onze diensten continu kunnen verbeteren. 

Personato is altijd benieuwd naar verhalen uit de branches, klantbehoeften en ervaringen van onze diensten. En wie kan dat nu beter vertellen, dan onze eigen klanten!

Lees onze klantverhalen

Jong, gedreven én passie! Personato steekt je aan met haar enthousiasme en zin om te werken. Ze stralen uit dat ze een team zijn en de best mogelijke kandidaat voor je zoeken.

- Carol Bemelmans, BRB International BV

Kom in contact met jouw persoonlijke Consultant

Recruitment is een vak. Ons vak. Binnen Personato is iedere Recruitment Consultant gespecialiseerd in zijn of haar eigen vakgebied. Jouw consultant kent die markt als geen ander en is op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.

Zo kan hij jou nóg beter en intensiever ondersteunen bij verschillende personele uitdagingen.

Ontdek de vakidioten van Personato

Altijd actueel

Blijf als werkgever helemaal up-to-date! Wij bieden je interessante artikelen, blogs, nieuwtjes en whitepapers over de laatste trends en ontwikkelingen aan.

Bekijk onze kennisbank

Recruitmenttrends 2019

Lees de vijf belangrijkste recruitmenttrends die de arbeidsmarkt in 2019 te wachten staan. Zo ben je weer helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Lees de recruitmenttrends

Ik ben toch geen recruiter?!

Lees en ontdek hoe jij je als HR Manager weer helemaal kunt focussen op werkzaamheden waar je wél energie van krijgt.

Lees de whitepaper
Vragen?
Dionne

Whatsapp mij

+31615489027