Onze Specialismen

Accountancy en Fiscaliteit

Wij werken voor bijna alle accountants- en administratiekantoren in het zuiden, midden en oosten van Nederland. Van klein tot groot, van lokale tot landelijke kantoren. Dat biedt perspectief voor zowel starters als ervaren kandidaten in hun zoektocht naar een nieuwe uitdaging.

Lees meer...

Agri en Food

Agri en Food is een belangrijke sector voor de Nederlandse economie en dus ook voor Personato! Namens deze tak van sport is Tom Meijers verantwoordelijk. Tom heeft al enkele jaren ervaring in deze stabiele branche en is binnen Personato dé specialist in de bemiddeling van functies in de sector Agri en Food.

Lees meer...

Bank en Verzekeringen

De financiële dienstverlening is volop in beweging waardoor het een interessante en dynamische sector is en blijft. Jezelf als organisatie onderscheiden door middel van persoonlijke aandacht is hierbij van groot belang. Wij vinden dat door persoonlijke aandacht de juiste klantbinding ontstaat.

Lees meer...

Finance en Control

De afdeling Finance en Control van Personato werkt in de volle breedte. Als afdeling hebben wij een mooie klantenportefeuille van productie- en handelsbedrijven tot dienstverlenende organisaties en overheid- en zorginstellingen waarvoor wij mogen werken.

Lees meer...

Germany

Personato ist auf die qualitative, effiziente und zielgerichtete Personalbeschaffung spezialisiert, von Fachoberschulreife bis hin zur akademischen Ebene. Darüber hinaus hilft Personato qualifizierten Fach- und Führungskräften bei ihrem nächsten Karriereschritt. Im Jahr 2002 wurde Personato gegründet und ist nun mit 70 Mitarbeitern die größte Fach- und Führungskräftevermittlung im Süden und Osten der Niederlande. Seit 2015 ist Personato auch in der deutsch-niederländischen Grenzregion tätig.

Lees meer...

HR / Office Management

Personato is dé specialist in het vervullen van HR / Office Management vacatures, van een Medewerker P&O en Office Manager tot aan een HR Directeur. Binnen het specialisme HR / Office Management van Personato werken consultants die allen zelf een HR achtergrond hebben en dus weten waar ze over praten.

Lees meer...

ICT

Wij vinden ICT in de huidige tijd niet meer weg te denken uit het bedrijfsproces. Sterker nog, het is een primair, cruciaal onderdeel waar een bedrijf zich door kan onderscheiden. Cruciaal is het dan ook om hier het juiste onderscheidende talent bij te vinden. Talent dat verstand heeft van de techniek, maar ook kan meedenken met het bedrijfsproces.

Lees meer...

Inkoop

Het belang van inkoop binnen een organisatie is de laatste jaren enorm toegenomen. Wij vinden inkoop, naast het realiseren van kostenbesparingen, een belangrijke schakel in het versterken van de markt- en concurrentiepositie van ondernemingen.

Lees meer...

Juridisch en Advocatuur

De afdeling Juridisch en Advocatuur binnen Personato ontzorgt hun relaties in het vinden van de beste kandidaten binnen de advocatuur, het notariaat, de zakelijke dienstverlening en het bedrijfsleven. Door de diversiteit aan functies binnen de afdeling is de afgelopen jaren een groot netwerk opgebouwd van juridische professionals die latent op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging.

Lees meer...

Logistiek en Supply Chain

De sector Transport en Logistiek biedt direct en indirect werkgelegenheid aan circa 700.000 mensen. De sector speelt een rol in bijna iedere waardeketen in Nederland en is een bepalende factor voor economische groei. Dit zorgt ervoor dat de logistieke wereld hectisch is.

Lees meer...

Non-Profit

Personato Non-Profit heeft een uitgebreid bestand met mbo-, hbo- en universitair geschoolde mensen, die we werven en selecteren volgens het 'no cure – no pay' principe, Geen resultaat? Geen kosten. U betaalt ons alleen als we ons werk goed doen en onze kandidaat daadwerkelijk een arbeidsovereenkomst met u aan gaat.

Bekijk hier de nieuwste vacatures

Lees meer...

Sales

De commerciële ambities van een bedrijf staan of vallen met goede commercianten. Vandaar dat wij deze doelgroep goed in kaart brengen en nauwlettend volgen op de arbeidsmarkt voor opdrachtgevers.

Lees meer...

Techniek

Wij vinden techniek onze passie. De techniek maar bovenal de mens achter deze techniek. De mens is namelijk de verbindende factor in deze dynamische sector. Het vinden en verbinden van deze twee factoren is onze drijfveer.

Lees meer...

Waarom al meer dan 2500 organisaties u voor gingen..

icon-accept Wij vinden.
icon-accept Stopt de kandidaat binnen de gestelde proeftijd? Dan vinden wij kosteloos een nieuwe kandidaat.
icon-accept Één vaste contactpersoon.
icon-accept No cure, no pay.
icon-accept Ook na kantooruren zijn onze consultants te bereiken.
icon-accept

Alle kandidaten die wij introduceren hebben wij face-to-face gesproken.

Waarom Personato?

© 2018 Personato Werving en Selectie Design, realisatie en hosting: Emixion®
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten