Inschrijven bij Personato

Direct inschrijven

Het duurt maar 1 minuut!

icon-accept Eenvoudig vacatures bekijken, opslaan en direct solliciteren.
icon-accept Je wordt door onze consultants benaderd bij een passende vacature.
icon-accept Je hebt de mogelijkheid de nieuwste vacatures te ontvangen via email.
   

Sollicitatietips

Een goede voorbereiding is het halve werk

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk hier enkele handige tips van onze consultants.

Whitepapers

Personato verbindt al meer dan 15 jaar vraag en aanbod op de arbeidsmarktheeft. Hierdoor kennen we de klappen van de zweep. Middels onze whitepapers deelt Personato haar kennis. Recruitment is ons vak. Wat is jouw vak?

Lees meer...

Voorbeeld ontslagbrief

Het beste kun je je ontslag aankondigen in een persoonlijk gesprek met je leidinggevende. Na dit gesprek bevestig je het ontslag met een ontslagbrief. Het is wettelijk verplicht om per mail of middels een brief je ontslag in te dienen bij je werkgever.

Lees meer...

De sollicitatiebrief

Voordat je aan je sollicitatiebrief begint, noteer je jouw naam, adres en woonplaats. Vervolgens benoem je de adresgegevens van het bedrijf waar je gaat solliciteren. Als deze formaliteiten benoemd zijn, noteer je het onderwerp van de brief. Hierin kun je al meteen opvallen door een creatief onderwerp te kiezen. Je kan ook kiezen voor een formeler onderwerp zoals: sollicitatie functie X. Na het onderwerp noteer je de datum en schrijf je de aanhef. Omdat je de contactpersoon nog niet ontmoet hebt, begin je jouw brief met Geachte meneer/mevrouw [achternaam].

Lees meer...

Een goed CV maken

Het CV, meer dan een visitekaartje

Als je solliciteert is het zaak om ons nieuwsgierig te maken naar jou, en om te zorgen dat je uitgenodigd wordt voor een gesprek. Uiteraard kunnen we geen garanties geven, maar een paar adviezen voor een goed CV geven we je graag mee.

Lees meer...

Kledingtips

Solliciteren in stijl

Hoewel het er wellicht niet zo toe zou moeten doen, word je bij een sollicitatiegesprek weldegelijk beoordeeld op je uiterlijk. Het is daarom belangrijk je op de juiste manier te kleden.

Lees meer...

© 2018 Personato Werving en Selectie Design, realisatie en hosting: Emixion®
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten