Werving en selectie

U zoekt de juiste medewerker op de juiste plek. Het plaatsen van een vacaturetekst heeft tot nu toe niet geleid tot resultaat en u merkt dat de werving van een nieuwe medewerker veel tijd, geld en energie kost. Het gevolg? De functie blijft onvervuld, het werkt blijft liggen en de druk op uw andere medewerkers neemt verder toe. Herkent u dit? Dan is uitbesteding van het werving- en selectietraject wellicht iets voor u. 

Onze wervingsaanpak

Kiest u voor werving en selectie door Personato, dan kiest u voor een kwalitatieve en doelmatige aanpak op basis van jobmarketing. We beginnen met de intake: wie zoekt u en wat maakt de functie en uw organisatie uniek? We stellen u een flink aantal vragen om een zo volledig mogelijk beeld te krijgen. We vullen deze informatie aan met een beknopt maar doeltreffend onderzoek naar uw doelgroep. Pas dan gaan we aan de slag. We bepalen de juiste boodschap om uw ideale kandidaat te enthousiasmeren en schrijven een wervende vacaturetekst. Na overleg met u verspreiden we deze via onze vaste set aan kanalen. Ook zoeken we actief naar geschikte kandidaten in onder andere onze zorgvuldig opgebouwde database en LinkedIn.

Selecteren, voorstellen: match!

Ook de selectie van de beste sollicitanten nemen we van u over. Na een telefonische voorselectie gaan we over tot face-to-face sollicitatiegesprekken. Alleen de beste kandidaten stellen we aan u voor. We plannen de sollicitatiegesprekken voor u in en verzamelen de feedback van u en van de kandidaten. Alles wat u nog hoeft te doen: het kiezen van de beste match.

Is de juiste kandidaat eenmaal gevonden, zorgen we uiteraard voor een nette afronding. We regelen alles voor u, tot en met de contractonderhandeling. Alles wat u nog hoeft te doen: het kiezen van de beste match. 

Onze garanties

  • Eén helder tarief: 22% van het fulltime bruto jaarsalaris.
  • Werving- en selectietraject van maximaal zes weken.
  • U krijgt één vast aanspreekpunt, ook buiten kantooruren.
  • No cure, no pay: u betaalt alleen wanneer wij de juiste match hebben gevonden.
  • Stopt de nieuwe medewerker binnen de gestelde proeftijd? Dan gaan wij kosteloos opnieuw voor u aan de slag.
  • Standaard verspreiding van uw vacature via Personato.nl, verschillende vacaturebanken waaronder Monsterboard en Nationale Vacaturebank, en social media-kanalen waaronder Facebook.
  • Actieve zoektocht naar kandidaten in onze zorgvuldig samengestelde database.

Meer weten? We horen het graag!