Werving en selectie

Je zoekt de juiste medewerker op de juiste plek. Het plaatsen van een vacaturetekst heeft tot nu toe niet geleid tot resultaat en je merkt dat de werving van een nieuwe medewerker veel tijd, geld en energie kost. Het gevolg? De functie blijft onvervuld, het werkt blijft liggen en de druk op je andere medewerkers neemt verder toe. Herken je dit? Dan is uitbesteding van het werving- en selectietraject wellicht iets voor jou. 

Neem vrijblijvend contact op

Onze wervingsaanpak

Kies je voor werving en selectie door Personato, dan kies je voor een kwalitatieve en doelmatige aanpak op basis van jobmarketing. We beginnen met de intake: wie zoek je en wat maakt de functie en jouw organisatie uniek? We stellen je een flink aantal vragen om een zo volledig mogelijk beeld te krijgen. We vullen deze informatie aan met een beknopt maar doeltreffend onderzoek naar je doelgroep. Pas dan gaan we aan de slag. We bepalen de juiste boodschap om jouw ideale kandidaat te enthousiasmeren en schrijven een wervende vacaturetekst. Na overleg met jou verspreiden we deze via onze vaste set aan kanalen. Ook zoeken we actief naar geschikte kandidaten in onder andere onze zorgvuldig opgebouwde database en LinkedIn.

Selecteren, voorstellen: match!

Ook de selectie van de beste sollicitanten nemen we van je over. Na een telefonische voorselectie gaan we over tot face-to-face sollicitatiegesprekken. Alleen de beste kandidaten stellen we aan je voor. We plannen de sollicitatiegesprekken voor je in en verzamelen de feedback van jou en van de kandidaten. Alles wat jij nog hoeft te doen: het kiezen van de beste match. Is de juiste kandidaat eenmaal gevonden, zorgen we uiteraard voor een nette afronding. We regelen alles voor je, tot en met de contractonderhandeling. 

Whitepaper voor HR Managers

Ben je HR Manager en voel jij de druk van je collega's toenemen? Lig je wel eens wakker van je werk en ben je het beu om een groot deel van je tijd te besteden aan het tevergeefs zoeken naar medewerkers, terwijl je eigenlijke taken blijven liggen? Download dan de gratis whitepaper 'Ik ben toch geen recruiter?!'.

Download de whitepaper

Onze garanties

  • Je krijgt één vast aanspreekpunt, ook buiten kantooruren.
  • No cure, no pay: je betaalt alleen wanneer wij de juiste match hebben gevonden.
  • Standaard verspreiding van je vacature via Personato.nl, verschillende vacaturebanken waaronder Indeed en Nationale Vacaturebank, en social media-kanalen waaronder Facebook en LinkedIn.
  • Actieve zoektocht naar kandidaten in onze zorgvuldig samengestelde database.

Succesverhalen

Benieuwd wat we zoal voor andere bedrijven hebben kunnen betekenen? Lees de succesverhalen van onder andere Loadlok, Venttri, BGH Accountants & Adviseurs en Deltastar en ontdek hoe Personato hen heeft geholpen in het vinden van de juiste medewerkers.

Bekijk de succesverhalen

Kom in contact